Klickfals Classic 475

Tak

Vår speciellt framtagna falsade takplåt Classic 475 ger ett högkvalitativt och vackert tak. Det förgyller din byggnad, oavsett om det är ett klassiskt hus från förra sekelskiftet eller ett toppmodernt bygge. Takplåten består av prelackerat stål vilket gör den slitstark och väderbeständig. Den unika konstruktionen gör att monteringen blir mycket enkel att utföra.

Klicka på bilden ovan för färgexempel

Funktionellt och estetiskt tilltalande.
Classic 475 är ett komplett system, som ger ett funktionellt och estetiskt tilltalande tak. Takplåten sammanfogas med en speciellt utformad fals som är självlåsande, där såväl infästningar som de flesta plåtkanter är dolda. Ett falsat tak går utmärkt att montera direkt på ett papptäckt inbrädat tak. Har du takpannor idag och vill byta ut det mot tak­plåt, rekommenderar vi att du lägger Classic 475 direkt på underlagspappen. Classic 475 är lämpat för taklutningar ner till 8 grader.

 

Väderbeständigt och garanterat slitstarkt.
Classic 475 är ett tak som med ett normalt underhåll ger dig många bekymmersfria år. Takplåten består av pre­lackerat stål och färgsystemet är optimerat för att uppnå bästa möjliga väder­ beständighet och slitstyrka. Det ger ett robust tak, som behåller såväl glans som kulör.

Kulörer

Vi har försökt återge kulörerna så nära verkligheten som möjligt, men rekommenderar att du beställer provplåt för exakt kulöråtergivning.

Svart GC

Tegelröd 742

Röd 758 GC

Tegelröd 8004

Röd 758 Textur

Svart Textur

Silver 045

Ärggrön 975

Aluzink

Mörksilver 044

Grå 7024 Textur

Grå 087

Profildata

Tjocklek

0,6 mm

Täckande bredd

475 mm

Längd

1000 – 10 000 mm

Bygghöjd

30 mm

Taklutning (min)

Hitta hit

Hästmarksvägen 7
891 38 Örnsköldsvik

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR