Vi som jobbar på Johanssons Plåt

Jesper Hardegård

0660 – 855 40
Maila Jesper

Jesper Hardegård är VD och har övergripande ansvar för företaget. Utöver även försäljning samt inköp.

John Eriksson

0660 – 855 40
Maila John

John Eriksson är säljare i butiken som hjälper såväl privat- och företagskunder på plats, som återförsäljare som lägger order och offertförfrågningar via mail.

 

Oscar Johansson

0660 – 855 40
Pappaledig till i januari -24

Oscar Johansson är säljare i butiken som hjälper såväl privat- och företagskunder på plats, som återförsäljare som lägger order och offertförfrågningar via mail.

Jonas Djuse

0660 – 855 40
Maila Jonas

Jonas Djuse arbetar som säljare och hjälper privat- och företagskunder på plats. Övriga uppgifter är försäljning av större projekt.

Roger Gårding

0660 – 855 40
Maila Roger

Roger Gårding tar i första hand om försäljning på närmarknaden med inriktning mot företagskunder samt försäljning av golvvärmeplåt. Övriga uppgifter är försäljning av större projekt samt inköp.

Julia Söderqvist

0660 – 855 40
Maila Julia

Julia Söderqvist sköter fakturering, reskontra samt den löpande bokföringen. 

Emelie Andersson

0660 – 855 40
Maila Emelie

Emelie Andersson arbetar som kundmottagare i butiken och är ofta den du kommer först i kontakt med. 

Cajsa Thelin

0660 – 855 40
Maila Cajsa

Cajsa Thelin har frakt- och logistikansvaret och har alltid många bollar i luften. 

Både plåtslageri och fabrikstillverkning.

Johanssons Plåt AB är ett privatägt företag som bildades i början av 70-talet i hjärtat av Höga Kusten, Örnsköldsvik. Grunden i företaget är ett traditionellt plåtslageri där vi efter många års erfarenhet kan garantera våra kunder högkvalitativa arbeten och material.

Tack vare vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda kompletta tak- och fasadplåtslösningar till allt ifrån stora industrihallar till minsta friggebod. Vårt måtto är att ingen beställning är för liten och att alla skall känna sig välkomna till oss med sina frågor och ideer. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer.

All kunskap på ett ställe

Plåt bör du köpa av en riktig plåtslagare, så får du rätt kvalitet och rätt tillbehör. Vi på Johanssons Plåt har specialiserat oss på tak- och väggplåt med tillbehör och tillhörande plåtslageriarbeten. Vi tillhandahåller korrugerad tak- och fasadplåt i profilhöljder från 10- 200 mm.

Vi har det material du behöver oavsett om du bygger slott eller koja. Berätta därför för oss hur dina planer ser ut så ger vi dig en totallösning till ett bra pris. Du behöver bara gå till ett ställe.

Johanssons Plåt är en del av koncernen Nordprofil AB, tillsammans med Vännäs Plåt och Nordprofil Luleå Byggplåt AB.

Hitta hit

Hästmarksvägen 7
891 38 Örnsköldsvik

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR