Lediga jobb

 

Johanssons Plåt söker en Maskinoperatör

Johanssons Plåt i Örnsköldsvik letar nu efter en Maskinoperatör till profileringsverkstaden. Dina arbetsuppgifter i verkstaden består av att producera plåttak och genom dig och dina kollegor ansvara för att vi fullgör våra kunduppdrag.

Vi ser gärna att du är driven som person och att du är strukturerad i ditt arbete. Då ditt arbete sker i nära samarbete med dina kollegor ser vi också gärna att du är social och arbetar bra både med andra och enskilt. Vi tror att du tidigare jobbat som hantverkare eller inom tillverkningsindustrin samt att du ansvarat för och drivit ditt eget arbete.

Det är meriterande om har jobbat som eller jobbar som plåtslagare eller ifall du har erfarenhet som exempelvis arbetsledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start i februari 2022 eller enligt överenskommelse. Johanssons Plåt har kollektivavtal.

Skicka din ansökan och berätta lite om dig själv till jesper@johanssonsplat.se. Du kan också mejla Jesper eller ringa på 0660 855 40 om du har frågor om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Hitta hit

Hästmarksvägen 7
891 38 Örnsköldsvik

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR