När du hämtar hos oss

Här följer lite enkla instruktioner för dig som hämtar din leverans på plats i Örnsköldsvik.

Gör så här:

Kom in genom entrén på framsidan. Vi bjuder på gott kaffe medan du väntar. Ha gärna med dig ditt ordernummer för snabbare expediering.

Betalning

Privatpersoner betalar i första hand med betalkort, Swish eller kontanter. Företagskunder betalar generellt mot faktura. Vid fakturabetalning utförs alltid en sedvanlig kreditkontroll.

Rätt släpvagn

För tak- och väggplåt – använd ett öppet släp av lämplig längd. Ett öppet släp utan kåpa gör att vi enkelt kan lägga ner emballaget snabbt och smidigt, och utan risk för skador på vare sig varor eller släpvagn.

 

Täckt släpvagn då?

Observera att vi INTE gärna lastar tak- eller väggplåt i ett täckt släp. Din plåtbeställning ligger emballerad i ett stort och tungt paket, och en kåpa kommer därmed att vara i vägen. Lastningen blir svårare och medför ökad risk för skador både på plåten och på släpvagnen. Om du ändå kommer med kåpsläp, ta med egen lasthjälp! Det kommer att behövas för att dra in lasten på släpet.

För mindre beställningar av t ex lister, snörasskydd eller skorstensbeslag fungerar ett täckt släp naturligtvis alldeles utmärkt och kan vara att föredra för att skydda lasten vid hemtransporten.

Glöm inte att medtaga spännband (gäller även vår lånevagn), flagga för att märka ut ev. långt gods med etc! Du kan också behöva fylla upp vagnen med exempelvis pallar i höjd med vagnens lämmar för en plan lastyta.

Lånesläp

Vi har två släpvagnar för utlåning, kostnadsfritt i samband med köp av tak- eller väggplåt. Tänk på att din bil bör vara godkänd för minst 1350 kg släpvikt.

Är du osäker på om du får dra våra vagnar? Använd transportstyrelsens släpvagnskalkylator (ange reg-nummer SUT322 eller CYS44S i släpvagnsrutan) för att få svar direkt. Observera att ansvaret ligger på föraren att framföra ekipaget på ett säkert sätt, oavsett vad kalkylatorn ger för svar. Klicka här för att komma till kalkylatorn >>


Öppettider butik

Måndag-fredag 07:00–17:00
Lunchstängt 12:00–13:00

Utlastning av gods
Måndag-fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12:00-13:00

Hitta hit

Hästmarksvägen 7
891 38 Örnsköldsvik

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR