Leverans via speditör

Här hittar du viktig information för dig som får leverans via speditör.

Ankomst

I ditt ordererkännande kan du hitta det datum då godset planerar att lämna vårt lager, du kan i normala fall räkna med leverans inom 1-5 arbetsdagar från det datumet (om inget annat uttryckligen avtalats) dock kan denna leveranstid ibland tyvärr bli längre. Leveranser sker vardagar dagtid mellan kl 07-17, om inte annat avtalats. På grund av detta är det viktigt att du finns tillgänglig så att vi eller speditören kan nå dig för planering av leverans.

Om speditören inte kan nå dig strax innan ankomst eller om du ändrar något annat i den planerade lossningen, utgår en extra utkörningsavgift och eventuellt så kallad lagerhyra. Kostnad för extra utkörningsavgift/lagerhyra debiteras mottagaren. Observera att leveransen till adressen inte inkluderar lossning på plats. Lossningen måste ske med truck/traktor som ombesörjes av dig som mottagare!

Beakta även att ett lastbilsekipage med släp är 25 meter långt, så för att kunna lossa krävs god framkomlighet och möjlighet att vända vid lossningsplatsen, samt att vägen har bärighet. Tänk på att du som beställare måste meddela ifall vägen fram till och själva lossningsplatsen inte uppfyller dessa krav.

Kontroll av gods

VIKTIGT! När godset anländer är det väldigt viktigt att det kontrolleras direkt. Eventuella skador måste dokumenteras med bilder, notering och påskrift av chaufför ska göras på DIN kopia av fraktsedeln, och sen anmälas till Johanssons Plåt inom fyra dagar.

Om dolda fel eller skador finns, dvs sådana som inte syntes utifrån vid ankomst, måste dessa anmälas till oss inom sju dagar för att reklamationen ska kunna godtas.

* I fraktpriset ingår ingen garanterad leveranstid från Speditören.

Hitta hit

Hästmarksvägen 7
891 38 Örnsköldsvik

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR